Hot Stone Massage

Hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang “Ziel, Lichaam en Geest zijn een”. De behandeling gecombineerd met thermodynamische voordelen en de therapeutische kwaliteiten van etherische oliën. De thermotherapie bestaat uit basaltstenen, die ”au bain-marie”opgewarmd worden tot een temperatuur van 50-55 graden. Basalt is het beste materiaal voor deze massage, want de warmte wordt in de stenen heel lang vastgehouden. Deze warmte wordt daardoor op een natuurlijke manier aan het lichaam doorgegeven. Een weldaad voor koukleumen. De stenen zijn afkomstig uit Amerika en zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, waarna ze eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen, daardoor hebben ze hun ronde en gladde vormen gekregen. Volgens de Indianen zijn ze gevormd door de vier elementen “aarde”wind”lucht”vuur”. Zij halen ze uit de rivierbeddingen en zegenen ze zelf nog eens in met de 4 windrichtingen “noord”oost”zuid”west”. De stenen bevatten naruurlijke krachten, doordat de paramagnetisch zijn, dat betekend dat de stenen aangetrokken worden door een magnetisch veld. Paramagnetisme verhoogt de vitaliteit en is de verspreider van subtiele energieen. De warmte dringt diep door in de spier en verlicht spanningen, terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. Toepassing van warmte vergroot het gevoel van welzijn, en geeft de therapeut de kans om dieper en effectiever te werken.

Aroma Soul Oriental ritual massage

Deze massagerituelen zijn zeer bijzonder en uniek en worden daarom beschouwd als absolute top. U maakt tijdens de behandeling een wereldreis door lichaam en geest. Zoals de bloemen zich openen in de ochtenddauw, wil ik uw lichaam laten geuren en uw ziel parfumeren, met verre gedachten, eenvoudig als de aarde, licht als een fluistering…………

Aroma Soul Mediterranen ritual massage

Deze massagerituelen zijn zeer bijzonder en uniek en worden daarom beschouwd als absolute top. U maakt tijdens de behandeling een wereldreis door lichaam en geest. Zoals de golven, wil ik uw lichaam omarmen, laat ik uw wezen innerlijk stromen, vloeien als de zee. Water dat altijd vernieuwd en verfrist.

Aroma Soul Indian ritual massage

Deze massagerituelen zijn zeer bijzonder en uniek en worden daarom beschouwd als absolute top. U maakt tijdens de behandeling een wereldreis door lichaam en geest. Teder wil ik u koesteren, uw zintuigen verwarmen en uw geest verheffen, zodat in uw lichaam de aarde en het gevoel van ademen één worden.

Aroma Soul Arabian ritual massage

Deze massagerituelen zijn zeer bijzonder en uniek en worden daarom beschouwd als absolute top. U maakt tijdens de behandeling een wereldreis door lichaam en geest. Zoals het zand, wil ik uw huid verzachten, u losmaken van de vermoeidheid van uw reis, Ik zal u de kracht teruggeven, uw grenzeloosheid verdwijnt tot in de kleinste korrel, uw oude ziel wordt herontdekt.

Tranquillity Ritual Deluxe

Een weldadige behandeling door een combinatie van gelaat en lichaam op basis van bijzondere tranquillity rituelen. Laat u meevoeren door de knedende handen van de specialist in een allesomvattende holistische behandeling met een aromatische geurbeleving. Zowel het gelaat als lichaam word intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen, d.m.v. een olie pakking en massage. Ervaar tranquillity; rust en reinheid.

maandag, juni 24, 2024

Laatste Tweets

Contacteer ons!

Zen Xan-Thi

Harelbekestraat 35
8570 Vichte
België

+32 477 807 915


http://www.xan-thi.be

Voeg ons toe!

image