[ Face Special ]

Aroma Beauty touch

Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling. Na een huidanalyse door de schoonheidsspecialiste kiest u een gezichtsbehandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Uw huid wordt gereinigd en gescrubd. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Er wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie. Tijdens deze aroma beauty touch behandeling wordt gewerkt met aromatische oliën. Deze oliën werken ontspannend op uw huid, maar ook op uw gemoedstoestand.


Aroma Beauty touch + well-being

Een heerlijk ontspannende well-being gezichtsbehandeling. Na een huidanalyse door de schoonheidsspecialiste kiest u een gezichtsbehandeling die op uw huidconditie is afgestemd. Uw huid wordt gereinigd en gescrubd. Ook worden uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd door middel van een massage met Indiase invloeden. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten. Er wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie. Tijdens deze aroma beauty touch behandeling wordt gewerkt met aromatische oliën. Deze oliën werken ontspannend op uw huid, maar ook op uw gemoedstoestand.


[ Man Space ]

Anti-aging Performer

Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen zijn de gezichtsbehandelingen Essence, Balance en Vitality voor de man samengesteld met speciale [ man space ] producten.Een exclusieve anti-aging gelaatsbehandeling waarin uw huid intensief wordt gereinigd en geactiveerd. Overtollige haartjes in het gelaat ( neus, oren, wenkbrauwen ) en huidoneffenheden worden verwijderd. Tijdens deze behandeling maken wij gebruik van een peeling of fruitzuur peeling die een celvernieuwende werking hebben, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes verzachten. Bovendien worden gelaat, nek en schouders gemasseerd. Het collageenmasker activeerd uw huid intens en werkt verstevigend. U heeft keuze uit een hoofdhuid- of voetmassage tijdens het masker. Er zal afgesloten worden met een dagcrème of een luchtige hydraterende gel.


Lichaamspeeling

Verwijderd overtollige huidcellen, activeert de aanmaak van nieuwe cellen en zorgt voor een zijdezachte en egale huid.


Lichaamspakking

Een cocoon behandeling is een totaal behandeling voor uw lichaam. Afhankelijk van de actieve ingrediënten die we gebruiken kan het voedend, hydraterend, ontspannend, afvoerend, ontgiftend of verstevigend werken. Nadat de cocoon is aangebracht wordt u met een folie “ingepakt” en kunt u ontspannen op onze wellnessbank terwijl de cocoon zijn werk doet. Tijdens de inwerktijd van de cocoon ervaart u een hoofdhuidmassage met aromatische oliën voor een totale ontspanning.

zaterdag, maart 25, 2023

Laatste Tweets

Contacteer ons!

Zen Xan-Thi

Harelbekestraat 35
8570 Vichte
België

+32 477 807 915


http://www.xan-thi.be

Voeg ons toe!

image